Despre Tent-Co

Compania Tent-Co SRL , a fost infiintata in 1993 si pentru inceput a avut ca domeniu de activitate comertul en-gros. In 1997 s-a luat decizia de a renunta la gama larga de produse ce o comercializa si s-a specializat pe vanzarea de tigari import . Paralel cu aceasta decizie s-a dezvoltat si o retea de distributie a marfii fapt ce a condus la semnarea in iunie 1998 a contractului de distributie cu Philip Morris Romania SRL  (producatorul tigaretelor Marlboro,L&M,Parliament) pentru judetele Iasi si Vaslui . Rezultatele foarte bune obtinute in urma activitatii de distributie (acoperirea pietei en-detail si eficienta) au dus la semnarea unui nou contract de distributie cu Elite Romania SRL  (producatorul cafelei Elite-cea mai vanduta cafea din Romania la acel moment) in iulie 2000.

Anul 2003 poate fi considerat ca startul investitiilor in domeniul imobiliar a societatii. Prima investitie a fost constructia unei cladiri cu destinatia depozit si birouri la iesirea din Iasi pe bulevardul Pacurari cu suprafata totala de 2000 mp. Cladirea a fost finalizata in noiembrie 2005 si a fost utilizata de Tent-Co ca sediu pentru activitatea de distributie (corpul A) si inchiriata catre Relad International Pharma si o companie de call-center (corpul B).

In paralel , in perioada 2005-2006, s-au mai facut trei achizitii importante de spatii comerciale amplasate in zone centrale si cu vizibilitate foarte buna. La momentul actual (trimestrul IV 2010) sunt inchiriate catre trei retaileri nationali : Volksbank , Intesa Sanpaolo , Sensiblu .

Din ianuarie 2007 societatea a  renuntat la activitatea de distributie si a inceput lucrarile la Tudor Office Center, cea mai mare si reprezentativa investitie a companiei. La finalizarea acesteia in august 2009 a rezultat in singura cladire de birouri cu adevarat clasa A din municipiul Iasi (vezi mai multe pe  www.tudor-center.ro ).

Cu cei peste 10.000 mp construiti si inchiriati in proportie de 100% numai catre companii cu acoperire nationala (Mind Software, Eos-Ksi Romania, Pentalog Romania, Zeelandia ,  Cosmopolitan TradingIntesa Sanpaolo, Volksbank, Sensiblu , Orange Romania, A&G Med Trading ) compania Tent-Co reprezinta un jucator important si un partener de incredere pentru piata imobiliara din Iasi.